Pohánka 2 kg
Pohánka je známa ako zdroj rutínu a vlákniny a mala by byť zaraďovaná do jedálnička minimálne dvakrát do týždňa. Vďaka rýchlej príprave je často vyhľadávanou surovinou. Môže sa využiť ako do sladkých tak do slaných pokrmov. Je ľahko stráviteľná a priaznivo ovplyvňuje funkciu tráviacého systému.
Typ výrobku
Pohánka.
Zloženie
Pohánka.
Dávkovanie
Výživové údaje – 100 g výrobku
Energetická hodnota | 1 450 kJ/346,5 kcal |
---|
Tuky | 2,9 g |
---|
z toho nasýtené kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 63 g |
---|
z toho cukry | g |
Bielkoviny | 13 g |
---|
Soľ | g |
---|
Ostatné | |
---|
Obsah alergéniov
alergén 1 – stopové množství | Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich odrody) |
---|
alergén 3 – stopové množství | vajcia |
---|
alergén 7 – stopové množství | mlieko |
---|
alergén 8 – stopové množství | škrupinové plody (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy) |
---|