Fazuľa biela 5 kg
Obsahujú veľké množstvo kvalitnej rastlinnej bielkoviny a vlákniny, vitamínov a minerálnych látok.
Pred kuchynskou úpravou je nutné fazuľu vopred namočiť do vody na 8-12 hodín (ideálne cez noc). Potom vodu vylejeme a dáme fazuľu variť do neosolenej vody na 30 až 60 minút do mäkka. Po uvarení osolíme.
Typ výrobku
Luštěniny
Zloženie
Fazole bílá
Dávkovanie
--
Výživové údaje – 100 g výrobku
Energetická hodnota | 1 583 kJ/378,3 kcal |
---|
Tuky | 1,6 g |
---|
z toho nasýtené kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 60 g |
---|
z toho cukry | 3 g |
Bielkoviny | 21 g |
---|
Soľ | g |
---|
Ostatné | |
---|
Obsah alergéniov
alergén 1 – stopové množství | Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich odrody) |
---|
alergén 3 – stopové množství | vajcia |
---|
alergén 7 – stopové množství | mlieko |
---|
alergén 8 – stopové množství | škrupinové plody (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy) |
---|